Administrare blocuri – intretinere si mici reparatii.

Pentru asociatii de proprietari, in cadrul serviciilor de administrare blocuri, oferim ca pachet complementar si servicii de intretinere si mici reparatii.

Acest serviciu presupune:

• efectuarea de mici reparaţii la elementele proprietăţii comune imobile (înlocuire becuri, întrerupătoare, geamuri, elemente de închidere la uşi sau ferestre, etc), pentru care asociaţia va suporta doar costul pieselor şi materialelor folosite. Acest serviciu se referă doar la defecţiunile apărute după data semnării contractului, remedierea problemelor deja existente urmând să se facă de către Administrator, contra cost.
  • intervenţia, în cel mai scurt timp, pentru limitarea pagubelor în cazul avariilor la instalaţiile comune imobile ale condominiului;

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: office@asociatiiproprietari.com sau sa ne apelati la numerele de telefon din partea dreapta a paginii.

Va multumim!

De asemenea,  societatea noastră vă poate pune la dispoziţie, direct sau prin parteneri o gamă largă de servicii de care este nevoie în cadrul oricăror imobile, fie blocuri, asociaţii de proprietari sau locuinţe individuale. Contactaţi-ne indiferent cu ce problemă vă confruntaţi în cadrul blocului dvs. Împreună putem găsi cea mai bună rezolvare!

Gama de servicii cuprinde dar, nu se rezumă doar la:

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitaţi paginile dedicate sau să ne contactaţi prin formularul de contact sau apelând la telefoanele din partea dreaptă a paginii.

[si-contact-form form=’1′]